Vi fikade och pratade om aktuella saker

Den 5 december var vi några från Naturskyddsföreningen i Skellefteå som samlades på Studiefrämjandet (Hubben) för samtal kring klimat och miljö i Skellefteå. Vi hade en mysig stund tillsammans och drack glögg och åt pepparkakor medan vi samtalade om flera saker som rör vår miljö här i skellefteå. Det var den första av några planerade kafé-kvällar. Nästa kafé-kväll blir den 10:de januari med temat klimat. Vi samlas då också på ”hubben” och fikar och pratar om det som är aktuellt om klimatet här och utbyter ideér kring vad vi kan göra för klimatet hos oss.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.