Klimatfrågan inför COP 26 i Glasgow 2021

Vi ser en massrörelse i världen – Fridays For Future – sedan flera år. Senast den 22.10 var vi själva på torget i schtaan. stämningen var god trots snömodden och det var trevligt att möta klimatminister Per Bolund. bifogat ligger vårt flygblad  Till COP 26NFSk  från det. Men vad händer i politiken och i industrin? det är mycket svårare att se. Därför var det jättekul att se vad Fossilfritt Sverige skrev i DN idag Fossilfritt Sverige är möjligt . Det är dels uppmärksammat att det sker bra saker här i Norr, dels är industrin även på andra håll i Sverige på väg med klimatsmarta investeringar. Det är säkert alla demonstrationer som väckt både politik och industri och fått dem se att det lönar sig att agera.. Klimatarbete har blivit mainstream.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.