Klimatstrejker 20e och 27e

Tack alla som kommit till Brinken dessa dagar. Vi var totalt över 100 människor från gymnasister till pensionärer. Det var så fint att ses där med alla hemgjorda plakat. Här är några bilder från 27 september! Vi kommer att träffas 7.10 för att prata om framtiden i staan. Se även kalendern här bredvid och FaceBook Klimat Skellefteå. Det är ju inte så dumt att 7 miljoner världen över också visat att makthavare av alla slag måste agera NU. Nu ska vi jobba vidare!!

Här en text med namnet unity_chords som passar fint att sjunga till Klimatstrejk! lysnna på den här

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.