Årsmöte i Skellefteå Naturskyddsförening – och mikroplasttankar

Kallelse till årsmöte onsdag den 20 mars 2019 kl.18.30 på Magasinsgränd 3, Studiefrämjandet.

Vi börjar med de vanliga årsmötesförhandlingarna. Se länkade bilagor sist i det här inlägget.

Därefter:Vad har du på dig egentligen?

Foto Daniel Holding

Om kläderna, miljön och hälsan – mikroplaster!

Torun Bergman informerar och samtalar om:

Ett nytt miljöproblem har vid sidan av klimatförändringarna uppmärksammats under senare tid:  mikroplasterna. De finns i maten vi äter, vattnet vi dricker och i luften vi andas. En stor källa till mikroplasterna i vår miljö är kläderna vi har på oss. Men vad ska man då välja för kläder? Är det alltid bra att köpa second hand? Vad kan vi själva göra för att minska utsläppen av mikroplaster? Kom till 2019 års årsstämma där vi reder ut dessa frågor! Perfekt uppladdning inför Klädbytardagen som i Skellefteå anordnas den 6 april! Dessutom har du chansen att vinna en GUPPYFRIEND tvättpåse som minskar utsläppen av mikroplast från dina syntetkläder

Vi bjuder på kaffe/Te och kaka

Välkomna!

Bilagor till årsmötet:

Dagordning för årsmöte 20 mars 2019, verksamhetsberättelse för 2018,  Bokslut och budget ske2019, Förslag till stadgeändringgällande kretsstadgar Skellefteå orig 2014Förslag kretsstadgar_Skeå från_2019,

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.