Vi får bättre sportfiske i Bureälven!

Pengar från Bra Miljöval, Naturskyddsföreningens miljömärkning, har finansierat återställning av två sträckor av Bureälven, vid Strömsholm och vid Bursjön. Älvens utseende före flottepoken har återskapats. Det är Skellefteå kommun som sökt medel från oss och gjort jobbet.

Det är tack vare oss konsumenter, som begär miljömärkning och sen köper miljömärkta varor, som resurser finns för att finansiera såna här projekt. Vi lyckönskar kommande sportfiskare i Bureälven. Rapporten från arbetet är nu klar och kan läsas här: etapp-1-slutrapport-flottledsaterstallning-burealven-2015-2016

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.