Grismanifestet

Pjäsen spelas i Skellefteå 13.10 (se Kalendern)

Platser finns ännu kvar till föreställningen, som på ett snitsigt sätt visar hur en kreativ kvinna tar itu med dagens svåra frågor om miljö och klimat!

grismanifestet1

Här några recensioner från tidigare föreställningar:

Frågor som kom upp  efteråt handlade rätt mycket om köttätande, och även de större perspektiven på konsumtion och produktion. Bättre argumentation mot dålig djurhållning finns väl ine, Många ungdomar såg föreställningen och hade frågor och reflektioner, så bra! Eva Dannstedt Branting, ordf NF Nynäshamn.

Mänskligheten har gått vilse. Vi behöver nya berättelser om oss själva och världen, berättelser som inte bara handlar om pengar och tillväxt till varje pris. Skådespelerskan Nadja Franke gör en stark insats som den mänskliga grisen i monologen. Tina Jeppsson, Barometern, 2016-04-27

Kultur Skellefteå stöder arr:et Skellefteåkommun_färg

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.