Information för SFI-elever

Vi vill att de nya svenskarna ska få del av den svenska synen på natur och miljö. 25-29 maj var det premiär på Naturskyddsföreningens samarbete med Mångkulturellt Forum, se länk. Barbro Viklund, Lasse Johansson, Per-Gösta holmlund och Ingegerd Saarinen  turades om med att under 11 lektioner berätta om för SFI eleverna om vår unika allemansrätt och om att skog och mark är trevliga ställen utan giftiga eller argsinta medvarelser. Deltagarna välkomnades till våra utflykter och cafékvällar.

Till hösten kommer vi att medverka vid Stora Inflyttardagen den 19 september i Brinken.

Ingegerd

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.