Natursnokarna – Vår familjeverksamhet

IMG_3617

Den 26 och 27 april samlades en skara natursugna människor på Rovön. 8 personer med barnverksamhet i sikte. Två kvinnor från Riks var där och höll en verkligen givande utbildning.

Nu har vi startat  den första gruppen med Natursnoksverksamhet i Skellefteå. Den första gruppen består av barn mellan 3 och 5 år. Det blir 2 dagar nu i vår och uppföljning med 2 dagar i slutet av sommaren. Om intresset från familjer i Skellefteå blir stort kommer en eller flera kurser att starta nästa vår. Vår verksamhet består i att visa barnen med föräldrar hur man upptäcker- och har roligt ute i naturen. Vad finns det under det döda trädet ? Vad heter fågeln som kvittrar ? Hur ser den där blomman ut på mycket nära håll ? Med luppar och undersökande ögon hittar vi spännande saker i naturen.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.