Run for Your Life – kampanj för klimatet från Riksteatern

Vi i Skellefteå-kretsen kommer att medverka i Run for Your Life. Det är en stafett Kiruna-Paris för att påverka politikerna i hela Europa inför klimatmötet COP 21 i Paris i december. Vi tycker upplägget verkar mycket bra. Se närmare här  Kolla in trailern där.Uppdatering:

Loppet går på småvägar och det behövs 20-30 löpare i Skellefteå. Det kommer att ordnas kulturarrangemang i centrala Skellefteå den 11 november.

Gå in på länken och anmäl dej som löpare, ca 5 km natten mellan 11 och 12 november på småvägar genom Skellefteå. Riksteatern ger mer detaljinfo till anmälda löpare. Eller kontakta oss för att springa parallellt eller hjälp oss skaffa kända Skellefteå-namn som kan ge uppmärksamhet. Känner du kanske AIK-spelare, Sunnanå-spelare eller skidåkare? Hela löpningen kommer att direktsändas via länken ovan ihop med berättelser om varför varje löpare gör det här.

Öppet planeringsmöte i Studiefrämjandets lokal Magasinsgränd 3 den 12.10 kl 18.00

Maila Shirly på jazzkraka@gmail.com.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.