Det var Cykelns Dag på stan 17.9

affe-visar-museets-cykelutsta_llning
Lugnt och stilla vinner cykeln fler och fler användare! Lördagen den 17 nov  deltog medlemmar från Naturskyddsföreningen och cykelklubben i Cykeldagen. I centrum delade vi ut informationsblad och berättade om möjligheten att prova olika elcyklar. På  Nordanås gård hjälpte medlemmar till vid elcykelprovningen. Besökarna fick prova flera olika elcyklar i varierande kostnadsklasser och även en lådcykel.
Kommunen, Clas Olsson och Cykel och fiskebutiken lånade ut cyklar till provningen och medlemmarna ställde också sina egna cyklar till förfogande. En jämn ström intresserade kom och provade cyklar och allmänheten visade uppskattning för våra aktiviteter.
ilkka-pa-ladcykelimg_20160917_125007

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.