Det offentliga sparar/investerar i oljeindustrin

Medan stat, kommuner och landsting visar att de vill stödja klimatomställningen lägger de fortfarande investeringar i fossila oljebolag. Det sker bl a genom pensionsbolaget KPA. Sveriges Radio har granskat investeringarna. För Västerbottens Läns Landsting är det ännu oklart vad som gäller. Se vidare hos SR. Det är mycket illa att ansvariga för investeringar inte följer sina direktiv. Tydligen bevakas detta inte heller.Pengarna kan användas mycket bättre!

Kom på vår kafekväll på Stocken – Campus på onsdag (se kalendern härintill) och bidra till energiutvecklingen.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.